Szerelmi vallomás

Azért jó ismeretlen emberek iránt rajongani, mert ők soha nem okozhatnak igazi csalódást. Bármit elképzelhetsz róluk, vagy az igazságot a saját tetszésed szerint értelmezheted. A művész az alkotásain keresztül szól hozzád, és ez a kapcsolat mentes a hétköznapi kapcsolatok súrlódásaitól. Akkor szólít meg, amikor te akarod, amikor szükséged van rá. Nem kell attól félned, hogy egy idő után majd elhagy, és már nem lesz kit szeretned. Ő mindig ott lesz neked, és minél több időt töltesz el a műveivel, annál inkább a tiéd lesz, és nem veheti el tőled senki. A részeddé válik. Az együttélés harmonikus, problémamentes. A szerelem valójában plátói, de tönkre is tenné a kapcsolatot, ha nem így lenne. Ugyanakkor művein keresztül mégis maga a szeretett személy szól hozzád. Egyben olyan ő, mint egy jóbarát: segít, ha baj van.

Nem állhatom meg, hogy megemlítsem ezt a példát: Göncz Árpád nyilatkozta egy interjúban, hogy bár már kívülről tudja (hiszen ő fordította), ha beteg, mindig a Gyűrűk urát veszi elő. Nem fog soha csalódni Tolkienben, mindig ott lesz számára, hogy segítsen.

eternal loveRengeteg zenész és író van, akiket hallgathatok vagy olvashatok, ha rossz dolog történt. Ha a való életben az emberek jönnek-mennek, ez a sok csodálatos idegen akkor is mindig ott lesz nekem, és ezt nem változtathatja meg semmi.

Hálás vagyok és köszönöm.

Reklámok

Szerelmi vallomás” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s